UZVRATILA UDARAC! Danima je NAPADA, sad ga ZAKUCALA! Ti MRZIŠ žene! Manipulatorko! (VIDEO)

Ozbiljan sukob!

Priča o aferi između Kristine Kockar i Filipa Đukića i dalje je ostala nerazjašnjena, a oboje i dalje tvrde da nisu imali seksualne odnose u kupatilu hotelske sobe „Zadruge“.

Kako je ova situacija ostavila jak utisak na sve takmičare, Miki Đuričić je odlučio da ponovo pokrene tu temu iz svojstvenih razloga. Čak je i užasno vređao, pogledajte OVDE. 

On je ponovo analizirao stavke zbog kojih ima pravo da sumnja u njihov odnos, ali je naglasio da u tome nema ništa loše i da je gore to što prikriva, jer je to mnogo veći nemoral.

– Sve je to psihologija, a ti si glupa, jer misliš da nisi provaljena. To su neke stvari koje ti ne razumeš, a ti si polupismena kao i svi ovi pevači. Ti si istripovana šabanka, pričaš jedno te isto, pričaš 10 reči u krug. Ja bre imam rečnik, a to što si ti uradila je čista laž. Zaljubio se u tebe i štiti te, eto zato on ćuti. Izašla si i tražila psihologa. Ej, kad su rekli da će se čuti ton, ti si rekla: Jao, ako se nešto čuje da znate da nije ono što mislite. Svi tebi veruju, ti si ostavljena žena, ne moraš da se pravdaš – krenuo je rafalno Miki.

Miki Đuričić

– Ti imaš ogorčenost prema ženama. Sve što kažeš pada u vodu. Ja znam da to nije istina i boli me uvo, cela kuća priča o meni otkad sam došla. Zašto on to ne bi rekao? Neću nikom da se pravdam! Milion njih me pitalo za kamere, a ja sam rekla da ne znam zašto su se tresle – odgovorila mu je Kija.

Miki je bio izuzetno raspoložen da priča na ovu temu, pa je, između ostalog, nekoliko puta ponovio da nije u redu da neko vređa njegovu inteligenciju.

– Ti si otišla sa njim u kupatilo, da se čuju zvuci, da se drmaju kamere. Ja pitam Fiću nasamo, a on se smeje. Ti nikad nisi bila ovako zbunjena, a ne možeš da dokažeš zato što je istina! To sa Slobodanom je sve fejk, bre! Čekaj bre ženo, ti si kontradiktorna! Imaš dečka napolju, zaljubljena si, pa on da je normalan da se pita šta ti ovde raspravljaš sa Slobom? Nemoj da me praviš budalom, to znam da ti kažem – rekao je Miki.

Kristina Kija Kockar

Što je bio rečitiji, Kristina je imala sve manje argumenata kako bi mu se suprotstavila, ali je čak i u razgovoru sa njim ponovo bila skeptična po pitanju svojih odgovora.

– Već su mi milion stvari kačili tako da me uopšte ne zanima više ništa! – uzvratila je Kija.

Osim što i dalje prikriva svoje emocije i dešavanja u kupatilu, a koji je video milionski auditorijum, Miki je posmatrajući iz svog ugla njeno ponašanje u svakom segmentu primetio i nešto što ostalim ukućanima još uvek nije zapalo za oko.

– Ti si jedna manipulatorka obična. Ti, zavedi pa vladaj, zavedeš ovde šabane. Pa ja vidim šta ti radiš, ja nisam glup. Ti kad pričaš s njima ti se nameštaš, pa ja nisam mentol!