JEZIVO: Još jedan Miljanin pokušaj samoubistva – izašla na prozor, URLALA, došla POLICIJA – a onda ŠOK

Nema mira…

Trudna učesnica „Zadruge“ Miljana Kulić pokušala je danas da pobegne sa imanja u Šimanovcima, a potom i da izvrši samoubistvo ispijanjem otrovnih sanitarija.

Međutim, ovo nije prvi incident tog tipa koji je Nišlijka napravila. O tome svedoči priča o još jednom pokušaju samoubistva kada je imala 18 godina. Kako su lokalni mediji pisali, ona je u rodnom gradu pohađala Pravno-birotehničku školu u Nišu, gde je pretila da će dići ruku na sebe ako ne dobije – željenu ocenu.

Miljana Kulić

Prema rečima njenog druga iz škole ona je pokušala da skoči sa prozora jer nije bila zadovoljna ocenom koju joj je nastavnica zaključila na kraju godine.

– Miljana je u školi bila najproblematičniji đak. Svaki dan je menjala raspoloženje i stalno se na času svađala. Retko je slušala šta joj nastavnici pričaju, zbog čega je promenila dve osnovne i tri srednje škole. U srednjoj Pravno-birotehničkoj obrazovnoj ustanovi, koja se nalazi u centru Niša, pokušala je da se ubije jer nije bila zadovoljna ocenom koju joj je nastavnica zaključila – pričao je pre nekoliko godina Miljanin vršnjak, dok je Kulićka učestvovala u rijalitiju „Maldivi“, a onda je opisao koji ih je šok sačekao nakon svega i šta je uradila posle drame:

Miljana Kulić

– Taj dan je bio pravi haos u zgradi, a o tome se i dan-danas priča. Ona se popela na prozor i počela da viče kako će da skoči i da se ubije. Ubrzo je došla policija, a nastavnici su jedva uspeli da je zaustave u toj nameri. Odustala je tek kada joj je obećano da će dobiti željenu ocenu. Kada je sišla sa prozora, pravila se da je sve u redu, dok su se svi ostali tresli – tvrdio je mladić za Kurir.

Ovaj dvadesetjednogodišnjak imao je problem sa Kulićkinim ocem Sinišom:

miljana-kulic

– Svi su imali problem sa njom. Jednom me je udarila, a ja sam joj vratio. Njen otac je zatim došao u školsko dvorište i toliko me jako stegao za ruku da mi je poplavela. Pretio mi je, pa sam iz straha morao da se požalim prijateljima, posle čega me je ostavio na miru – završava Kulićkin školski drug.