Kija progovorila o Stefanu Kariću, njegovom ocu i tome gde je spavala dve noći pred ulazak u Zadrugu! (VIDEO)


Navodna veza Kije Kockar i Stefana Karića ovih je dana glavna tema u Beloj kući, a sada je došao red i da Kristina ispriča svoju priču


Priče o navodnoj vezi Kristine Kije Kockar i Stefana Karića o kojoj ste na nešem portalu mogli da pročitate sve detalje, unele su novi nemir u Zadrugu, pa se naširoko komentarisalo o onome što je Đomla Panamera otkrio čim je ušao u rijaliti. 

– Da li stvarno misliš da imaš šanse kod Kije i zašto prenosiš lažne informacije kada je to već demantovano? – bilo je pitanje za Panameru, koji je ponovio kako je Kija dva dana pred ulazak u Zadrugu navodno provela u Karićevoj kući na Zvezdari, te da mu je to lično Karićev otac rekao.

– To sam i Kiji rekao… Čak mi je i njegov otac to preneo u jednom kafiću, ovom prilikom hoću da pozdravim njega, Osmana, njegovog ćaleta, s njim sam dobar. On mi je čak rekao je l’ znaš ko je tamo, je l’ znaš Slobinu bivšu Kiju Kockar, dan pre ulaska u rijaliti je bila kod mog sina, tu prespavala i poklonio joj je dve majice, kao jedna bela, jedna crvena, čak mi je čovek opisao majice… Ja imam šanse ne samo kod nje, nego kod mnogih devojaka ovde – rekao je Đomla i dodao kako je ovo prvo rekao Kiji, a nije išao sa strane i pričao o tome.

– On je meni to rekao odmah, da – potvrdila je i Kija, a onda je i sama prokomentarisala ove priče u vezi sa Stefanom Karićem.

– Poznajem ga, ali ne tako dobro. Ja sam mislila ranije da se misli na drugog Stefana, kojeg mnogo volim… Stefan i ja smo stvarno dobri drugari, bolja sam s onim prvim Stefanom na koga sam prvo mislila da se misli, ali on živi u inostranstvu – rekla je Kija.

– Meni je Milan sad rekao da taj Stefan, koji je bio sa mnom, nije uopšte taj Stefan… Neću uopšte da se pecam, kad budem izašla… U svakom slučaju pozdrav za Stefana, pozdrav za njegovog tatu! Ja sam njega, inače, pozdravila na početku kad sam došla ovde. Znam da se oni ne bi spuštali na taj nivo, tako da neću uopšte da se pecam – rekla je Kija, koja nije obaveštena o tome da se Stefanov otac ipak jeste oglasio na temu svog sina i nje, tvrdeći da ona jeste bila kod njega u kući

– Inače, ja sam to poslednje veče izašla sa Andrijinom drugaricom na večeru, posle je moja drugarica Vanja spavala kod mene… Pozdrav za Stefana i pozdrav za njegovog tatu – dodala je još Kija.