Otkriveno pismo – Lepi Mića ga NAŠAO! Nakon što je OŽENJEN ušao u Zadrugu i našao devojku, dogodilo mu se OVO (VIDEO)

Ana Korać i Marko Janjušević Janjuš želeli su da odigraju igru kako bi svima u Beloj kući bilo zanimljivo, međutim, mnogi su to drugačije okarakterisali.

Prebledeo kad je čuo njene reči: Miljana otkrila ŠTA JOJ JE TOMA PRIZNAO KAD JE UŠAO U RIJALITI, Mina iznenađena ostala bez teksta! (VIDEO)

Naime, oni su se dogovorili da mu ona napiše pismo, a da njegovo navodno pismo drže u tajnosti kako bi mu ona na kraju rekla: „Nemoj da ja pokažem tvoje pismo“. U toj igri pomogao im je i Milan Milošević.

Ovo je izazvalo interesantne reakcije ukućana, pogotovo Lepog Miće koji smatra da se među njima dešava ljubav, ali da to oni i dalje vešto prikrivaju.

– Mene zanima rečenica: „Ovo pismo je tvoje, drugo nije?“ Šta znači to, koga pravite budalama ovde? – pitao je Lepi Mića.

– To je pismo koje je meni Janjuš dao, jer misli da mu je Ana pisala. Međutim, drugo pismo je Ana izmislila. Reći ću vam i šta je šapnula. Rekla je da odem kod Janjuša i da kažem da će ona dati pisma koja nema. Ja sam otišao kod njega i rekao mu to, a on kaže:“Ne primaj se na te priče“ – objasnio je Milan.

– A onda smo mu rekli, on zna za to veče da smo se sprdali. To je bilo zezanje! – počela je Ana.

– Ja mogu samo da kažem da sam pismo našao ispod jastuka – rekao je Janjuš.

– Pa, debili, sami ste dali povoda da se priča o vama! Posle vam je đavo kriv kad vas povezuju, a ti se sa oženjenim čovekom tako sprdaš, nađi nekog drugog! – bio je besan Miki.