ZAMALO DOŠLO DO FIZIČKOG OBRAČUNA! Toma rekao nešto što nije nikako smeo, Đekson odmah rešio da mu se suprotstavi! (VIDEO)

Između Nemanje Đerić Đeksona i Tomislava Panića vlada negativna energija otkako se Mina Vrbaški odlučila da uplovi u ljubavnu romansu sa Panićem. Iako su u više navrata istakli kako nisu ljubomorni jedan na drugog, te da u njihovom međusobnom odnosu nema problema, netrpeljivost ne mogu da sakriju.

Otkriveno pismo – Lepi Mića ga NAŠAO! Nakon što je OŽENJEN ušao u Zadrugu i našao devojku, dogodilo mu se OVO (VIDEO)

Đekson se poverio Milanu Miloševiću da je tokom jutra imao nezgodnu situaciju sa Tomom, kada je gađao Minu zrnom kafe, zbog čega je ušao u raspravu sa njim. Tada mu je Toma odbrusio sa:“Šetnja!“, što je Đerića izvelo iz takta da je poželeo da se fizički obračuna sa njim.

Potom je razgovarao sa Saškom Karan, koja je ubeđena da je on ljubomoran na Mininu i Tominu vezu i da ga njegovi postupci odaju.

Da podsetimo, Nemanja negira svaki komentar da gaji osećanja prema bivšoj devojci i tvrdi da bi želeo da ima korektan odnos sa njenim sadašnjim momkom, iako zadrugari ne dele isto mišljenje.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.