ZDRAVSTVENO STANJE MIKIJA ĐURIČIĆA OZBILJNO: Izjeda me teška bolest… CRVENI ALARM u Zadruzi

Miki Đuričić sumnja da boluje od teške bolesti. Naime, pčelar iz Kupinova već neko vreme ima čudne simptome i oseća da se sa njim nešto čudno dešava. Nekoliko se puta i požalio svojim bliskim osobama iz „Zadruge“ da mu je na momentu veoma loše.

PRVI PUT U ŠETNJI NAKON POROĐAJA: Mia sa suprugom RAZMENJIVALA NEŽNOSTI u javnosti! (FOTO)

Miki je juče u toku dana iz čista mira počeo da povraća tim intenzitetom da se jedva zaustavio.

– Je*em ti lebac umalo se nisam ugušio. Zakašljao sam se i iz čista mira počeo da povraćam. Iz mene sve voda ide. Lepo ja kažem da sam bolestan. Neka me rakčina jede. Stomak mi je večito naduven, a smršao sam, ne jedem ništa. Naduven sam, ne znam od čega – jadikovao je Miki nakon što je povratio.

On je i ranije pričao o osećaju da ima rak. Jednom prilikom je rekao da oseća da će umreti od neke opake bolesti kao što je kancer piše Srpski Telegraf.

Pre nekoliko meseci jedan od boljih specijalista je analizirao Đuričićevi stanje na osnovu fotografija na kojima se vidi da Miki ima psorijazu. On je rekao da su njegove rane otvorene, što dovodi do raka kože, a postoji mogućnost da je Mikija već zahvatio taj stadijum koji je skoro pa neizlečiv piše Srpski Telegraf. Specijalista je rekao da su imali slučajeve gde su pacijenti umirali u roku od godinu dana, jer nisu shvatali ozbiljno težinu bolesti koju imaju.

PROROK OTKRIVA Slobu prati porodično prokletstvo