NASILJE U NAJAVI! „ČEKAM GA POSLE RIJALITIJA!“ Nakon smrti Kijinog oca i Slobinog povratka ženi OGLASIO SE GAGI!


Brutalne izjave.


Marija Kulić, majka učesnice „Zadruge“ Miljane Kulić, burno je reagovala kada je takmičarka Luna Đogani rekla njenoj ćerki: „Dabogda se ne vratila“ kada je ova išla na lekarski pregled u Niš. S obzirom da Kulićka u ovom trenutku pomno prati kako se trudnoća razvija, a kako je njena porodica sve vreme uz nju i prati svaki njen korak u Beloj kući, Miljanina majka za „Srpski telegraf“ otkriva da će poslati muža Sinišu da bi se obračunao sa Đoganijevom zbog reči koje je uputila njenoj ćerki.

(VIDEO) SVIMA ĆU DA RAZBIJEM GLAVU: Sloba poludeo kad je čuo priče o njemu i Kiji! Evo da li je raskinuo s LUNOM

d

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

– Luna je izgovorila jednu bljuvotinu od rečenice. Ja sam bila jako potresena kada sam to čula. Jezivo je i sramno sa njene strane da tako nešto kaže trudnoj ženi. Ona je stvarno bolesna. Šta očekivati od deteta koje priča da sa svojim roditeljima duva travu? To nije zdravo okruženje. Ona je našla šta će da priča Miljani – tvrdi Marija potresena i iznervirana i nastavlja:

– Ja sam odmah bila za to da moj suprug uđe u rijaliti da čuva Miljanu. On bi se odmah obračunao sa Lunom jer moja Miljana nije u stanju da se brani na takav način. On ne zna da se bije i odmah se povlači kad joj se neko unese u lice i to ne voli. Moj Siniša bi tamo čuvao dete, svi možemo da vidimo da su neki roditelji već unutra. Tu je Teodorina majka i Andrijanin otac. Ja nisam za to da uđem, ali moj muž treba da uđe da ih malo prevaspita. On bi bio pravi rijaliti igrač, normalno da bi prebio nekoga ako mu napadne dete.

Sve se ovo odvija u periodu kada je glavna vest smrt Kijinog oca Miloša, povratak Slobodana Radanovića svojoj supruzi i Lunin očaj zbog gubitka potonjeg.

Gagi Đogani

Od samog početka emitovanja „Zadruge“ Marija nije gajila simpatije prema blogerki, a njen bes prema Đoganijevoj kulminirao je nakon gorepomenutih reči koje je uputila Miljani.

– Luna i njena majka Anabela se ljute kad neko priča o njima nešto ružno i pritom nešto što nije toliko uvredljivo, a šta bi njena majka rekla da je neko pomislio ili poželeo ono što je njena ćerka rekla mojoj? Ne mogu da zamislim da neko može da bude toliko zao, da toliko zlobe ima u sebi kad može nekome da pomisli tako nešto. Ja tu devojku ne mogu više da smislim, toliko mi je odvratna da je to strašno, ali dobro. Još mesec dana traje rijaliti, samo je bitno da sve sa Miljaninom trudnoćom bude u redu – zaključila je Marija.

Kija tuguje, Sloba joj se vratio, a Andrija se oglasio ŠOKANTNOM PORUKOM! Utopio je sve… BIĆE JOJ KRIVO (FOTO)

Kontaktiran je Gagi Đogani za komentar povodom onoga što je Miljanina mama ispričala.

– Nije moja ćerka tikva bez korena, ima i ona oca. Njen muž samo može da proba da napakosti Luni. Ja ga onda čekam kad izađe iz rijalitija ako već planira da uđe – kratko je prokomentarisao Gagi.