„Da ti neće neko praviti problem za to?“ Sloba pomagao Kiji oko govora za sahranu, pa savetovao OVO


Zabrinut je za nju…


Kristini Kiji Kockar preminuo je otac pre nekoliko dana. Sloba Radanović joj se našao i tešio je, a na kraju je i ispunio obećanje i pomogao Kiji da napiše govor za očevu sahranu.

– Evo ti ovo, ti počni, ne mogu, glava mi puca. Ja ću to da ti pregledam posle. I čuvaj hemijsku – rekao je Sloba Kiji u pabu.

KIJA ĆE IZGORETI! Luna i Sloba razvukli prekrivač, legli i… AUU, posle svega OVO?! (VIDEO)

Kija je na kraju sastavila govor i odnela ga Slobi da ga pregleda. Sedeli u dvorištu i čitali tekst a Radanović je savetovao svoju suprugu kako je najbolje da se ponaša na sahrani, kao i to šta bi trebalo da ispravi u govoru.

Je l si sigurna da želiš tako da ti izgleda govor? Da ti neće neko praviti problem za to? – pitao ju je Sloba, a Kija je odgovorila da je sigurna i da zna da je poslednja želja njenog oca bila upravo to da ona drži govor na njegovoj sahrani.

POSLEDNJI POLJUBAC LUNE I SLOBE: Ćutke su prišli jedno drugom, a onda je on… sudbina, morao je napustiti (VIDEO)

– Govor ti je onako baš kako bi trebalo da bude – utešio je Kiju Sloba, a potom je razgovor otišao u blago drugom smeru. Pitao ju je da li postoji neko sa kim nije dobra od njegove rodbine i ko bi joj eventualno pravio problem, dok je ona rekla da je sa svima u dobrim odnosima, osim sa jednom osobom.