IZABRAN NOVI VOĐA! Svi iznenađeni Viktorijinom odlukom, a najviše ONA! (VIDEO)

Sinoć je najgledaniji rijaliti u regionu „Zadrugu“ posle skoro devet meseci napustila Snežana Mišković Viktorija. Ona je ispraćena uz pesmu iz Bele kuće, u studiju u Šimanovcima ju je dočekala Dušica Jakovljević sa kojom je podelila utiske tokom boravka u ovom velelepnom zdanju.

Viktorija je pored toga, kao i svi prethodno izbačeni ukućani ostavila pismo u kome je imanovala novog vođu i uputila poruku svojim, sada već bivšim, cimerima.

20 miliona, 200,300… Sve najbolje carici Teodori, čuvaj mi moje ljude, za gazdu postavljam pravičnu. Pozdrav za Zoricu i Tanju – napisala je Viktorija u pismu.

Andrijana Radonjić je predala svoj mandat Teodori Džehverović koja će se po prvi put oprobati u ulozi vođe i ona se ovim rečima obratila svojim cimerima.

Je l’ moguće? Ne mogu da verujem, pozdrav za Viktoriju. Ne znam šta da kažem. Hvala joj mnogo. Poželela sam u jednom trenutku da uživam u čarima hotela, što se tiče mene, uživaću, a što se vas tiče biće kao i do sada – rekla je Teodora sa ushićenjem.

Džehverovićka nije očekivala da će pevačicin izbor biti upravo ona, zbog ovoga je bila oduševljena, a ukućani su ovo saopštenje ispratili aplauzom.

Reakcije zadrugara na Viktorijinu odluku možete pogledati u narednom video-snimku.