Luna DIREKTNO PONIZILA Kiju pred OČEVU SAHRANU – Milan otkrio Kockarovoj STRAŠNE DETALJE koje NIJE SLUTILA (VIDEO)

Razgovor opijen teškim emocijama.

Kako je novinarima? Eto pitanja koje niko nikad ne postavlja, a budući da je profesija među neomiljenijima u narodu teško da bi bilo mnogo ljudi koji bi da uđu u novinarske cipele i malo se u njima prošetaju. Lakše je kritikovati u načelu.

d

Kao i svaki čovek, tako i Milan Milošević ima svoje nedoumice, tegobe, stradanja, a izgleda da mu je sve došlo do tačke pucanja, pa je svoje otužne misli izneo Kristini Kiji Kockar.

d

Milan se požalio na svoju situaciju, na činjenicu kako on nije on u „Zadruzi“, već da čini usluge svima, a naročito je razočaran tretmanom Lune Đogaj i Slobodana Radanovića prema njemu. Kako sam tvrdi „kleo se u njih“, a oni ga sada smatraju neprijateljem.

d

Kija je ovo dočekala da iznese svoje negativne opservacije oko Lune, pa je ispričala kako Đogajeva kontroliše Slobu, te da on uglavnom pod njenim uticajem gubi kontakt s ljudima i realnošću.

Ispričala je usput i za neke provokacije koje je doživela od nje, a jedna je bila izvedena i uz pomoć pesme Svetlane Ražnatović „Ličiš na moga oca“.

Podsetimo, Kija Kockar je nedavno izgubila oca, a u četvrtak mu je bila sahrana.