LUNA SVE PODNOSI DOSTOJANSTVENO: Anabela otkrila da li ULAZI U ZADRUGU – Moram da BUDEM uz svoje dete


Iz prve ruke.


Anabela Atijas nakon preokreta koji je nastupio u ljubavnom trouglu, u kojem se našla njena ćerka Luna, tvrdi da je presrećna što je njena mezimica konačno otvorila oči kada je reč o njenoj vezi s oženjenim Radanovićem.

KATASTROFA U ZADRUZI! Nakon haosa i uvreda, učesnica odlučila da NAPUSTI rijaliti! (VIDEO)

Naime, Luna je otkrila svojim cimerima da se prvi put od početka zabranjene romanse probudila srećna i bez košmara. Njena majka priznaje da ju je vrlo ganulo što je tako i da je ponosna na svoje dete.

IJAO, SLOBA KONAČNO ODLUČIO sa kojom od njih dve će OBNOVITI VEZU! Šta mislite, Kija ili Luna?

– Mogu samo reći da sam srećna što je moje dete bar na trenutak srećno i što sve podnosi dostojanstveno. Kao majka gledam da bude dobro i ne postoji ništa važnije od toga. Otvorila je oči i ponosna sam što je sve iznela na svojim malim leđima, a da nikoga nije povredila, niti mu želela loše. Znam da u svakom trenutku ima na umu da je porodica uz nju i verujem da će iz svega izaći jača. Šta god loše da joj je ulazak u rijaliti doneo, on je od naivne devojčice napravio zrelu devojku koja je sada bolje upoznata sa tim kakve situacije i ljudi sve postoje. Sve nevolje, sav bol i tugu gledaćemo kao veliko iskustvo i guraćemo napred – iskrena je Atijaseva, koja ne želi preterano da komentariše raskid svoje ćerke sa Slobodanom Radanovićem.

Andjeoo😄 @luna_djogani #ljubavzaljubav🍀 #djogani #blonde

A post shared by Anabela i Luna (@anabela_i_luna_queens) on

– Devet meseci vodim razgovore o svemu što se desi u rijalitiju. Ne želim dublje da ulazim u to što je sada između njih jer ne znam šta nosi dan, a šta noć. Niko od nas ne zna. Ne želim da ubeđujem nikoga da je moje dete ispravno ili da će njihova ljubav opstati, svi će uvek da misle i govore onako kako smatraju da treba. Moje je da budem uz svoje dete, a na svakom je da misli šta i kako hoće. Šta god da bude, ja ću, kako sam hiljadu puta i pokazala, čvrsto stajati uz nju – kaže pevačica u razgovoru za „Alo“.

ISCEPAO JOJ HALJINU, a zatim imali strasan SEKS! Andrijana i Đekson nisu marili za kamere! (VIDEO)

Iako na društvenim mrežama fanovi Kristine Kockar tvrde da Anabela ulazi u „Zadrugu“, pevačica ove navode oštro demantuje.

– Mislim da su oni carevi, sve bolje znaju od mene i sa svim mojim dešavanjima i planovima su bolje upoznati nego ja. Nisam dobila poziv za ulazak u rijaliti, a iskreno, mislim da i kada bih ga dobila, ne bih ušla – zaključuje Atijaseva.

Princezo ti vredis👼 @anabelci #ljubavzaljubav🍀 #lunadjogani #anabelci

A post shared by Anabela i Luna (@anabela_i_luna_queens) on