OSTAĆETE U ŠOKU! Cela Srbija priča o njenim novim GRUDIMA, a kada čujete KAKO je zaradila za njih…


Auh…


Aleksandra Subotić, bivša učesnica rijalitija „Parovi“, napustila je jednu beogradsku kliniku za estetsku hirurgiju u pratnji svog oca Karađorđa, ćerkice Magdalene i njene dadilje, nakon što je uvećala grudi, priznala je koliko je para odvojila na tu intervenciju.

– Na ugradnju silikona sam se odlučila nakon što je David dobio 3000 evra u kazinu, na slot aparatu u Londonu. Kada mi je rekao da mi novac daje da ugradim silikone, protivila sam se jer sam htela da uštedimo za našu novu kuću, koju gradimo u Veterniku. Međutim, David je insistirao i prihvatila sam, tako da sam otprilike i potrošila sve pare koje je zaradio na ovu intervenciju – govori Aleksandra za „Alo!“.

GROM IZ VEDRA NEBA! Gastoz postaje TATA?!

Dodala je i to da joj je teško pala ova operacija, jer je vrlo osetljiva i plašljiva, ali da je ipak zadovoljna jer je konačno dobila veće grudi. U pitanju je jača petica.

– Osim što su mi ugrađeni silikoni, izvađeno mi je salo iz stomaka i prebačeno u grudi, tako da su me nove grudi i stesale. Jednim potezom sam ulepšala dva dela tela – dodala je Aleksandra i priznala da David jedva čeka da vidi njene nove grudi.

SVI ODLEPILI: Gasttozz i Tihomir nasrnuli na Teodoru! PI*KA MALA, PATKA MUTAVA, umešala se i ONA (VIDEO)