POSLE SLOBE POČINJE ROMANSU SA ĐEKSONOM? Nakon što je reper raskinuo sa Andrijanom, Luna sve prisnija sa njim! (VIDEO)

Nemanja Đerić Đekson Andrijana Radonjić odlučili su da stave tačku na svoju romansu koju su započeli u rijaliti programu „Zadruga„. Oni su ranije danas imali i razgovor u toku kog su pominjali i bivšeg dečka pevačice.

Takođe, Đekson je rekao Andrijani kako mu nije bilo drago što ga je njen otac i bivši zadrugar Duško Radonjić, juče u emisiji preko video-poruke pitao za bivšu devojku Tijanu. Podsetimo, Andrijanin otac u nekoliko navrata jasno je ćerki dao do znanja da nije prihvatio njenu vezu sa reperom.

Sa druge strane, Luna Đogani trenutno ne razgovara sa svojim oženjenim dečkom Slobodanom Radanovićem koji je sada u još boljim odnosima sa suprugom Kristine Kockar, što je i sam prizano u Rajskom vrtu danas.

Ajde da probamo. Ko izađe prvi. Ko će duže da izdrži da roni i da ne izađe iz vode. Gledamo se ti i ja u vodi. Ajde! – govorila je Luna Đeksonu.

S obzirom na to da su sada i jedno i drugo slobodni i da Đekson važi za velikog zavodina pošto je do sada u „Zadruzi“ imao čak četiri devojke (Anđelu Vešticu, Minu Vrbaški, Jelenu Krunić i Andrijanu Radonjić) videćemo u danima koji su ispred nas da li se između ovih zadrugara stvorila neka nova vrta emocija.