ŠOK UŽIVO! Kija konačno otkrila 9 MESECI SKRIVANU ISTINU – On je meni REKAO…SVE JE SADA JASNO!


Otkrila je istinu.


U poslednje vreme, u emisiji Ognjena Amidžića sve češće su gosti su učesnici rijalitija „Zadruga“ kada gledaoci sa nestrpljenjem iščekuju da čuju šta se to dešava u Beloj kući.

KIJA, POSLE JE*ANJA NEMA KAJANJA: Andrijina poruka slediće krv u Kristininim žilama – BRUTALNO!

Ovog utorka doneo je odluku da to bude Kristina Kija Kockar, koja je u žiži interesovanja u poselednjih par dana od kako je priznala da voli svog i dalje zakonitog supruga Slobu Radanovića, koji je na samom početku rijalitija prevario sa mladom blogerkom Lunom Đogani.

Kija je nedavno rekla da će u ovoj emisiji otkriti sve o čemu je ćutala sve vreme, a sada je po njoj pravi trenutak da ve kaže:

IZDAJA NAJROĐENIJE! Teodorin brat U NEVERCI – Očekujem da mi MAMA objasni naklonost prema LUNI, a ONDA…

Kija Kockar

Kija Kockar
Foto: Printscreen Tv Pink

– Svi znaju da sam ja ustala i rekla da ga volim kao muža i dalje. Nisam želela da osećam to i želela sam da se sve završi. Mi smo tamo zatvoreni, zbližili smo se i povratila su se osećanja. Nisam želela da priznam nikome. Kada sam ja to rekla njegov odnos prema meni se promenio, svi su to videli. Onda se desilo nažalost ono sa mojim ocem i mi smo nakon toga više puta razgovarali. Vreme je došlo da kažemo neke stvari i ono o čemu smo pričali, ali i da objasnimo našim roditeljima kojima nikom nija jasno.

ZNAŠ KAKVO ĐUBRE JA UMEM DA BUDEM?! Luna se SVETI Slobi, AU zar će TO da mu uradi?? (VIDEO)

– Slobodan je rekao meni da me voli i to vipe puta. SVaki put kad je poželeo da se seti loših stvari u našoj vezi, vraćale su se one lepe stvari. Opet sve to loše stvari su bile sitnice nakon čega je on mislio da ga ja ne volim.

– To što smo mi priznali da se volimo je temelj za naš odnos. Mi se nismo pomirili, ali videćemo šta će da se dešava. Oboje se izvinjavamo našim porodicama i prijateljima. Ja bih naravno volela da imam dobar odnos sa njegovom porodicom. Izvinjavamo se…