ŠOU – ISTE ŠIFRE! Usnimljen Kijin RAZGOVOR „telefonom“! Pričala sa kumom – evo ŠTA je tražila (VIDEO)

Iznenađenje…

Ovog popodneva je nastala nova frka u „Zadruzi“ posle još jedne nabavke. Ponovo je nedostajalo nekoliko artikala, a zbog toga što nije dobio cigarete, Miki Đuričić je uzeo deo hrane dok se ne nađe lopov nakon čega će sve vratiti (više o tome pročitajte na OVOM linku).

Kada se haos oko kupovine smirio, Kristina Kija Kockar je legla na krevet i rešila da napravi šou i to na račun možda i najveće afere rijalitija „Zadruga“ – o postojanju mobilnih telefona na imanju u Šimanovcima uprkos zabrani.

Ona je uzela bubicu i simulirala da je to zapravo telefon. Zatim je odglumila razgovor sa kumom Vanjom Ibrahimović.

– Alo, brate, znam da si u gužvi… Gaće mi pošalji ovde Vanja, obične i tange. Ovde mi kradu i nose moje gaće, peru ih posle, suše i ponovo nose… Sumnjam na par osoba… Da, odvratno je! Pošalji mi više običnih i par tangi, ja sam ipak udata žena, nije red… – tobože je Kija pričala sa kumom, a onda je upitala Milana Miloševića da li njemu nešto treba.

Kristina Kija Kockar

– Japanke, broj 43 – rekao je Milan i tako ponovio istu narudžbinu koju je imao i kod Kijine majke koja mu je i poslala papuče, a oko toga se potom povela rasprava kao da je u pitanju neka šifra, kao i da je navodno sa papučama u „Zadrugu“ stigla i pisana poruka za Kockarevu. Ako su tada „japanke 43“ zapravo bile samo šifra, onda je ista šifra ponovo upotrebljena.

– Dakle, za Milana japanke „43“ pošto su mu otišle ove koje mu je moja majka poslala. Pukle su, ne mogu da se poprave. Samo to pošalji, molim te. Ćao – završila je stjuardesa iz Zrenjanina fingirani razgovor.

Pogledajte kako su igledale te scene i šta je sve Kija „razgovarala“ sa kumom: