SRAMOTA SLOBINA! Kijina majka NEUTEŠNA na sahrani, a Slobodanova REAKCIJA je sve ZBUNILA! BEZ REČI…

Pretužno…

Otac učesnice „Zadruge“ Kristine Kockar Miloš Kockar sahranjen je juče oko 13 časova na gradskom groblju u Zrenjaninu. Kija je nakratko puštena iz rijalitija kako bi prisustvovala očevoj sahrani, a podršku u teškim trenucima sve vreme joj je pružao njen još uvek zakoniti suprug Slobodan Radanović, koji se nije odvajao od nje sve do kraja sahrane.

Kristina Kija Kockar

Naime, njih dvoje su u pratnji obezbeđenja zajedno došli, a u trenutku kada joj je prišla majka Nadica, Slobodan tašti nije izjavio saučešće. Kada je zagrlila ćerku, Kristina joj se odmah požalila i tom prilikom joj je rekla koliko pati zbog Slobe

– Majko, on mi je iščupao srce – rekla je Kija svojoj majci, koja je bezuspešno pokušavala da uteši dete usred povorke na groblju. Čim je ugledala dečka Andriju Lazovića, koji je pristigao u isto vreme sa Kijinom majkom, stjuardesa mu se pred suprugom bacila u zagrljaj ispred kapele. Dugo su se grlili, a Kockareva je neutešno plakala na njegovom ramenu. On nije ulazio u kapelu dok je trajalo opelo, ali nije ni Sloba, koji je sve vreme stajao naspram Andrije.

Slike sahrane Miloša Kockara možete pogledati u galeriji koja je u prilogu:

Sahrana Miloša kockara

A dok su neki krivili stjuardesu, drugi su bili kivni na Radanovića jer ju je prevario sa Lunom, pa su ga sve vreme blatili, dobacivali mu ružne reči i govorili da je sramota za grad Zrenjanin. Nakon što je sahrana privedena kraju, Kija i Sloba odmah su krenuli put Šimanovaca kako bi se vratili u rijaliti, a porodice su se odmah razišle.