TEK JE SAHRANILA OCA! Kiju Kockar RAZAPINJU zbog ove slike! Rat na mreži, fanovi je BRANE! (FOTO)

Da li mora tako?

Kristina Kija Kockar juče je, uz do sada neviđenu medijsku pompu, sahranila oca Miloša, a na sahrani je bila zajedno sa mužem Slobom Radanovićem, a tu je bio i njen dečko Andrija Lazović iz budve.

Ona se odmah vratila u „Zadrugu“, a ubrzo je skinula crnu haljinu i obukla belu, što je mnogim gledaocima rijalitija zasmetalo, pogotovo onima koji smatraju da ona glumi svaku emociju.

– Eto koliko je briga za mrtvog oca – glasi jedan od komentara, a gledaoci su primetili i da je pevušila dok je probala novu, belu haljinu.

Sa druge strane, Kijini fanovi smatraju da se ne žali odećom, nego srcem, i da je apsolutno nebitno da li Kija nosi crninu. Takođe, u pitanju je, kako tvrde, haljina koju će nositi na finalu „Zadruge“, pa ima pravo da je proba i vidi kako joj stoji.

Sa druge strane, Kija i nije bila previše vezana za oca, što je na neki način rekla i u govoru na njegovom grobu.

– Tata, nisi bio uz mene na rođendanima, maturi, venčanju, ovo poslednje je bilo moj izbor da te ne zovem, jer nisam mogla da se nosim s tim da me odbiješ, kao što si imao običaj, bilo mi je lakše tako – rekla je, između ostalog, Kija. Šta vi mislite? Da li joj treba suditi zbog ovog poteza?