DROPLJE – J*BU SE U TRAMVAJU! Najšokantnija izjava godine – legenda srpskog fudbala STRAVIČNO IZVREĐALA Kiju Kockar! (VIDEO)

Posvetio par rečenica „Zadruzi“

Rijaliti „Zadruga“ svojom popularnošću i intrigantnim temama našao je put do najšire publike, pa tako i do nekih ličnosti za koje ne bismo pomislili. Milan „Bard“ Živadinović, legenda srpskog fudbala i bivši selektor naše zemlje, na jednoj tribini izneo je svoje mišljenje o ovom programu, konkretno o Kristini Kiji Kockar i pre nje, pretpostavljamo, o Luni Đogaj.

Milan Živadinović

– Ova mala, onog mandova ćerka, i čuvena Kija, letačica JAT-a. Najveće droplje na svetu su te JAT-ovke, ja sam ih sve j*bao… u životu. K*raju se neviđeno. U tramvaju bi se k*rale i držale za kvaku. A to je sada hit – reči su popularnog Bata Žive.

Bard je poznat po svojoj višegodišnjoj borbi protiv starleta, modernih medija i svega što nose savremeni trendovi na srpskoj javnoj sceni, a sada je čini se sa svojim kritikama otišao najdalje. Snimak je naišao na donekle podeljene stavove, od onih koji su u potpunosti na strani bivšeg trenera do ljudi koji su ipak mišljenja da se sve moglo reći i na kulturniji način.