NAKON PRIČE O STANU – ANABELA I GAGI JURE SLOBU: A tek da vidite KAKO (VIDEO)


Žestoko!


Nakon burne noći u u rijalitiju „Zadruga“ u kojoj se saznala istina o tome šta je Slobodan Radanović rekao svojoj supruzi Kristini Kockar, zadrugari su ovoga jutra komentarisali minule događaje. Oni su uz prvu jutarnju kafu započeli ogovaranje Lune Đogani, koja je nakon emisije doživela potpuno emotivno i psihičko rastrojstvo.

Lepog Miću je interesovalo kako se sinoćna saga završila, a odgovor na to pitanje imao je Milan Milošević koji je, kao i uvek iz prikrajka posmatrao celu situaciju. A pevač je potom pričao i o lovu Anabele Atijas i Gagija Đoganija na zeta i to nakon priče o stanu u Zemnunu koji navodno čeka njega i blogerku kada izađu.

– Ja kad sam legao Luna je ostala ovde sa Andrijanom, a Sloba je bio tamo sa Đeksonom i Filipom – rekao je novinar.

– Kad je polomila garderober, besna. Probudila me – žalio se Bane Čolakna Lunine izlive besa.

– Oni da nisi zajedno, svaki dan bi pravila lom ovde. Naravno da su zajedno – konstatovao je Milan.

Zorica Marković navela je kako je prethodne noći savetovala Lunu da se ne ponižava i ne sedi u štali, ali je ona nije poslušala.

– Meni se zgadila, mislio sam da ima nivo preko kog neće ići. Kako je nije sramota – konstatovao je Lepi Mića.

– Ona njemu slepo veruje, čim popriča sa njim ona pogazi ono što je rekla. On za svaku reč ima opravdanje „Nisam tako mislio“ – objasnio je Milošević.

Mića je posle ove svađe supružnika uveren da će se Kija i Sloba na kraju pomiriti i nastaviti svoj život zajedno nakon rijalitija.

– Biće sa Kijom na kraju, čim izađu napolje oni će polako krenuti. Ova će svojoj kući, gde će on? On ne sme ovde da se pomiri sa Kijom zbog majke – rekao je Mića.

Pevač je takođe prokomentarisao i Lunine roditelje, Anabelu Atijas i Gagija Đoganija za koje je naveo da pokušavaju da „ulove“ Slobu da im bude zet, iako nije jasno iz kojih razloga.

Ova spominje modnu liniju, stan u Zemunu, i mami i tati je stalo do njega. Vidiš da ga svi love kao ribarsko društvo. Ide iz uloge prevratnice u ulogu žrtve, prevarene žene. To radi ona, a i njeni otac i majka – rekao je Mića.

Kompletan razgovor zadrugara pogledajte u snimku koji sledi.