OD OVIH PRIZORA ZASTAJE DAH! Marija Ana nikad izazovnija! (VIDEO)

Radio Amnezija je i juče bila u vašim domovima i automobilima. Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak su napravili još jednu odličnu emisiju punu zanimljivih tema i prizora.

Jedna od priča koju je obradio ovaj poznati trio je i odnos Marija Ane Smiljanić i Filipa Đukića. Kako kažu nakon 1964 raskida i isto toliko pomirenja, nikome nije jasno šta se trenutno dešava među ovim zadrugarima. Da li su zajedno ili ne, zašto su Mariji zasuzile oči kada je Filip umalo nominovan, da li će konačno smiriti strasti i do kraja rijalitija biti u ljubavi su samo neka od pitanja koja su pročešljali voditelji ove emisije.

Pesma koju su posvetili ovim golupčićima je Gljiva Ludara od grupe Đogani. Dok je Đukić zamišljeno sedeo na sofi i razmišljao, njegova bivša-sadašnja devojka je pored bazena imala svojih 5 minuta vrelog plesa.

Ove scene su raj za muške oči, iako smo znali da je pevačica zgodna, ona očigledno želi da pokaže sve svoje atribute kako se bliži foto-finiš najgledanijeg rijaliti programa na Balkanu. Pogledajte ples Marija Ane u video-snimku ispod teksta.