PITANJE KIJINE TRUDNOĆE! Kristina neće da oprosti izdaju, a njena majka se oglasila – Ko će biti OTAC?

Da li će Sloba sa suprugom otići korak dalje?

Novinarska TV ekipa iskoristila je posetu Zrenjaninu, rodnom mestu pevača i njegove supruge Kije Kockar, da sazna kakvo mišljenje o novonastalim situacijama iz „Zadruge“ ima Kijina mama Nadica Zeljković.

– Pa, menja se iz dana u dan, ovo je sad već drastična promena. Mislim da je sad konačno shvatila u kom pravcu treba da ide… Ja sam bila zatečena i sa tim što je priznala, što je kasnije dala Slobi šansu za poboljšanje tog braka… To se iz dana u dan menja, ali mislim da je sada konkretno rekla sve – rekla je Nadica u emisiji i dodala:

– Sad je zaista ogorčena na njega, na tu izdaju… Pokolebala se malo i oprostila kao svaka žena, a ovu sad izdaju mislim da neće oprostiti. Mislim, ali opet, gledajte – na njoj je odluka.

Kija i Sloba su u jednom trenutku kovali planove za budućnost, a bilo je reči i o potomstvu, te je Nadica priznala da ne može da dočeka dan da dobije unuče.

Kijina mama

– Ja sam uvek za, meni je i vreme odavno. Volela bih da se ostvarim kao baka. Ko će biti otac, to će moje dete da odluči – rekla je Nadica, koja se osvrnula i na „aferu poljubac“.

– Mislim da je došlo do poljupca, da su to videli i ostali gledaoci. Ona kaže da, on kaže ne… A i normalno je da se oni, kao bračni partneri, poljube – iskrena je Nadica.

– Kristina će iz „Zadruge“ izaći sa svojim zakonitim mužem pošto se neće, verovatno, razvesti u rijalitiju. Izaći će sa njim, ali u kakvom odnosu, to ćemo videti. Ona je jedna prava žena, vrlo borbena. Ako će ona biti srećna, volela bih da ostanu zajedno. Šta god ona da odluči, ja sam za i glasam za ljubav – rekla je Kijina mama, koja je na samom kraju razgovora sa Vujičićem poslala poruku zetu Slobodanu.

– Svo troje su nesrećni, prvo zet Sloba treba da se opredeli.