POSLEDNJIH GODINA SU BILI U ZAVADI: Mile Kitić saznao za Sinanovu smrt – usledila SRCEPARAJUĆA PORUKA


Poslednji pozdrav prijatelju i kolegi.


Juče preminuli pevač Sinan Sakić svoje prve uspehe, tokom osamdesetih postigao je sa tada mega popularnom grupom Južni vetar. U to vreme, „veliku petorku“ pevača ovog benda, pored Sinana, činili su Dragana Mirković, Kemal Malovčić, Šemsa Suljaković i Mile Kitić.

Iako su tada svi bili veoma bliski i u prijateljskim odnosima, maltene kao porodica, posle razilaženja, kada su svi krenuli svojim putem, došlo je i do svađa među nekadašnjih saborcima koji su na turnejama Južnog vetra delili binu.

Dragana Mirković i Mile Kitić su se posvađali 2009. godine, kada je ona odbila da bude gost na Kitićevom koncertu. Miletov koncert u Areni, bio je razlog i njegove svađe sa Sinanom Sakićem. Nakon koncerta, Sinan je sa suprugom došao na after parti, ali mu obezbeđenje nije dalo da uđe bez pozivnice, što je Sinana jako povredilo.

Iako od tada nisu više govorili, Kitić se saznavši tužnu vest o smrti kolege, koji mu je dosta pomogao na početku karijere, oglasio postavivši njihovu zajendičku sliku na Instagram, uz koju je napisao i dirljivu poruku: „Počivaj u miru…“

POCIVAJ U MIRU… 😐 #rip #sinansakic

A post shared by Mile Kitic (@mile.kitic.official) on