PUŠTAŠ M*DA!? TI SI DEČKO BOLESTAN! Usred Slobine priče, Kija uletela i RAZDRALA se! Sahranila ga!

Kao lavica!

Zorana Stefanov sinoć je u „Igri istine“ rekla kako je najviše promenila mišljenje o Slobodanu Radanoviću. Zadrugarka je izjavila da sada ima negativan stav o ovom ukućaninu. Pevačica je zatim zamolila Slobu da ustane i da bude što precizniji u svojoj odluci. Zorana je želela da se Radanović izjasni i kaže koju voli. U tom trenutku u Belu kuću ušla je Kija koja je posvađala sa Slobom.

– Ajde da čujem da sam ja paćenica… Evo sada si rekao neki osećaj krivice… Puštaš m*da kada ja nisam tu! Ajde reci, ajde! – govorila je Kija Slobi.

– Ovu ženu (Kiju) volim kao osobu, ovu ženu (Lunu) volim kao ženu! Ja sam ustao pre nekoliko večeri i rekao da volim Lunu Đogani! – izjavio je Sloba.

Zorana je u nastavku pitala Radanovića i da li bi prekinuo svaki kontakt sa Lunom Đogani, ukoliko bi se pomirio sa još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar, a ona je došlo do novih varnica između njega i blogerke.

Kristina Kija Kockar

– Kija i ja imamo odnos katastrofa! Ja sam hteo da imamo korektan odnos. Ja o njom imam super mišljenje. Ona je car! Ja bih voleo da imam njen mozak! – rekao je Radanović.

Ne želim tebe pored sebe! – bio je Lunin komentar.

Evo ja ti se kunem! Ja sam rekao svoja osećanja tebi, ja sam to rekao iskreno sinoć. Ja sam ti ovde prijatelj i ti možeš da računaš na mene u svakoj situaciji – nastavio je Sloba.

U videu ispod teksta pogledajte kako je sve to izgledalo: