SKANDAL S DROGOM – LOM PRED UŽIVO UKLJUČENJE: Strašan RAT Slobe i Kije! Gori dvorište (VIDEO)


Ružno i neprimereno.


Novi cirkus u rijalitiju „Zadruga“5 priredili su još uvek zakoniti supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović. Više od sat vremena ujdurme i svađe u dvorištu i to neposredno pred kasno lajv uključenje sa imanja u Šimanovcima u program TV „Pinka“.

PRDULJA, ŠTROKAVA, BALVAN… poludeće kad izađu! Ovo su GROZNI nadimci učesnika Zadruge! (FOTO)

Razmena gomile optužbi i teških reči i sa jedne i sa druge strane. U jednom trenutku je čak Kija pomenula i navodni skandal sa kokainom kada ga je, kako ona tvrdi, iz policije vadio njen advokat.

– Zašto ne tražiš razvod kad tako govoriš. Evo, ustupam ti mog advokata koji te je vadio kada si bio hapšen zbog kokaina – šokirala je Kija, nakon čega je Sloba tražio da izađe napolje i priča s produkcijom,

– Ti ćeš meni da vičeš da sam ja klošar… J**em ti ja mamu u p… Možeš to mami da kažeš koja te tako vaspitala, a ne meni – besneo je Sloba, a Kija ga je provocirala pevajući Severininu pesmu „Dobrodošao u klub“.

Pogledajte kako su izgledale te scene iz rijalitija „Zadruga“:

Potom je Sloba optužio Kiju da je „širila noge Filipu Đukiću“.

– Idi popi nešto… Tri piva… Neka ti daju lekove da se smiriš – zadirkivala je stjuardesa pevača, a on je bio brutalan:

– Popij i ti nešto pa skini gaće nekome na stolu… – sipao je Radanović.

– Idi j**i tamo – uzvratila je Kockareva.

– Radila si gore stvari nego ja, zato ćuti – peckao je Sloba.

– Nisi ni za bolje nego za loše nadograđenu kosu i sintetiku – oplela je Kija po suprugu, ali i po Luni Đogani, a onda su zavađeni počeli jedno drugo da optužuju da im je samo novac bitan i da su se dobro „nafatirali“ u „Zadruzi“.

Sukob još uvek zakonskih supružnika se produžio naredna gotovo dva sata, sve do kasnog uživo uključenja u program TV Pinka i „Igre istine“ gde Kija nije prisustvovala jer se žalila na bolove u stomaku. Radanović je dugo stajao na vratima „Zadruge“ i zahtevao od produkcije da ih otvori ne bi li imao jedan razgovor sa njima.

Duži isečak svađe pogledajte u sledećem snimku: