Slobo, nisi SMEO da ODAŠ Kiju za Filipa, rekla ti je to u poverenju! Oglasio se ON i napravio haos!

Nastaće skandal.

Danas je u „Zadrugu“ ušla voditeljka Rada Radenović i zadrugarima su pušteni svi ljubavni snimci koji su nastali prethodnih deset meseci.

U okviru ove emisije povela se i priča o tome šta je pre nekoliko meseci bilo u hotelu između Kije Kockar i Filipa Đukića, a onda je Lepi Mića želeo da iznese svoje mišljenje o tome što je, u toku jedne svađe Kijin suprug Sloba Radanović spomenuo da je Kija tada imala seks sa Đukićem.

– Ajmo sada reći da je ona bila sa Filipom. Ja to nisam video i to nisam nikada rekao. Ona je to njemu rekla, znači ona je njemu poverovala i dala mu do znanja da mu veruje ako mu je priznala svoju grešku. Još veća je odgovornost Slobodana i treba da ćuti kao zaliven i da ne sme nikome to da kaže u životu. To je poverenje supruge prema mužu. On je to prodao zbog jedne svađe. To je znači pokazao ološ karakter i tu je Kija u pravu što je ljuta na njega. Kažem, ako je rekla, ako nije rekla onda izmišlja. U svakom slučaju nije Sloba trebalo to da spominje – rekao je Lepi Mića.

Lepi Mića