ŠOKANTNO! FIlip otkrio TAJNI PLAN koji ima sa Kijom nakon završetka Zadruge – Sve sa SLOBOM JE VELIKA LAŽ!

Tvrdi da je Kristina zaljubljena u njega.

Učešće manekena Filipa Đukića u rijalitiju „Zadruga“ obeležio je njegov kranje turbulentan odnos sa devojkom Marijom Anom Smiljanić. Međutim, pored njegove veze sa pevačicom, puno se govorilo o tome da je bio blizak sa još nekim devojkama u Beloj kući, a naročito sa i dalje zakonitom suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Po izlasku iz rijalitija Filip je otkrio da je bio intiman sa Kockarevom, ali da mu je stjuardesa obećala seks čim se budu videli.

Filip Đukić

– Naravno da smo imali seks u rijalitiju. Ja nema razloga da krijem da da se nije ništa desilo, što se definitivno dogodilo. Iskreno, mislim da je svima jasno kao dan da se Kristina zaljubila u mene. Čak mi je pod jorganom jednom prilikom rekla: „Ne možemo da budemo zajedno u rijalitiju. Zbog toga sada moramo da se udaljimo.“ Posle toga sam joj objasnio da ću se zezati sa Marijom Anom. Odmah sam video da joj nije svejedno i da joj je bilo krivo, ali je rekla: „U redu, ako baš moraš.“ Rekla mi je da moram da sačekam da se rijaliti i čitava fama završi koja se podigla oko nje i Slobe i da ćemo se onda videti napolju u normalnim okolnostima i bez kamera.

Filip i KIja

Međutim, Filip je otkrio zbog čega je onda Kristina rekla da i dalje voli Slobu:

– Rekla je da je to njena čista taktika. Ona ne voli Slobu. Rekla je samo to zvog novca, nema tu nikakve ljubavi. Ona je u rijaliti, pre svega, ušla zbog para, a kada je videla koliko fanova ima napolju kao prevarena žena, shvatila je da vrlo lako može da osvoji i glavnu nagradu – završio je Filip.