U JEKU O TUČI KIJE I SLOBE – NOVI ŠOK! Javio se ON – ide tamo da DOPUNI HAOS, a plan mu je OVO

Odmah posle haosa u Zadruzi, sledi novi!

Ostalo je još samo 3 dana do finala „Zadruge“, a porodice zadrugara sa nestrpljenjem čekaju povratak svojih najmilijih. Ipak, izgleda da porodica Anđela Rankovića nimalo nije popustila kaa je reč o njegovoj devojci Teodori Džehverović. Poznato je da se članovi Anđelove porodice za deset meseci nikada nisu oglašavali, ali je Predrag Ranković, njegov ujak, spreman da se u samom finalu obačuna sa sestrićem i pevačicom.

Kako „Alo“ saznaje, Anđelov ujak 20. juna neće sedeti skrštenih ruku, u čemu mu potpunu podršku pruža Anđelova majka.

💝💝💝

A post shared by andjelo_teodora_zadruga (@andjelo_teodora_zadruga) on

– Ona ne želi da se javlja na telefon. Dogovorili su se da neće ni sa kim pričati o Anđelovom učešću jer su od samog početka imali negativan stav o njegovoj vezi sa Teodorom. Oni smatraju da Anđelo neće moći da podnese Teodorin posao, kao i da mu treba devojka koja je povučena i koja se ne bavi javnim poslom. Naročito im smeta što je Tea dobra pevačica, pa samim tim mora biti atraktivna i upadljiva, a njima se to nimalo ne dopada. Zbog toga su savetovali Anđelu da je se kloni – kaže izvor za „Alo“ i dodaje:

– Anđelov ujak je podneo tužbu protiv Teodorine porodice, a više puta je istakao da čeka da Džehverovićeva izađe kako bi se našli na sudu. On sa nestrpljenjem čeka da se za tri dana pojavi na finalu u studiju, a ne sumnjam da će napraviti potpuni haos jer nikada nije krio da ima loše mišljenje o njima. Dok su gotovo svi roditelji zadrugara zaboravili na sva njihova ludovanja u rijalitiju kojima s ne ponose, Anđelov ujak ne popušta, već je čvrsto rešen da okonča vezu svog sestrića i pevačice, i to u programu koji se emituje uživot – kaže izvor.

❤❤❤❤ @ljubomirstankovic_official @teodoradzehverovic @andjelo7 ❤❤❤❤

A post shared by andjelo_teodora_zadruga (@andjelo_teodora_zadruga) on

Kako bi se ove iformacije utvrdile, Anđelov ujak je kontaktiran, ali on se nije javljao sve do zaključenja broja, navodi „Alo“.

Inače, kada su zadrugari proglašeni finalistima ovog rijalitija, usledila je žurka, a Teodora Džehverović je neprestano igrala uz pesmu „Šta će ti pevačica“, koju je posvetila svom momku, a potom je uputila pozdrave Anđelovom ujaku. Očigledno je da Teodora veruje da je uspela da dokaže Rankovićevoj porodici da je njihova ljubav jaka i da će sve promeniti kada je manekenova porodica upozna, ali izgleda da ne sluti šta je čeka u samom finalu.

💏💏💏

A post shared by andjelo_teodora_zadruga (@andjelo_teodora_zadruga) on