NADEŽDA JE ZA NJEGA PROŠLOST: Miki Đuričić uslikan u krevetu sa NOVOM DEVOJKOM?! (FOTO)

Miki Đuričić u rijaliti programu „Zadruga“ koji je pomerio sve granice, po prvi put je imao i intimne odnose sa pevačicom Nadeždom Biljić. U toku Mikijevog boravka u Beloj kući, zajedno sa Đuričićem i ostalim zadrugarima živeo je i njegov pas Žuta, koja je pčelara iz Kupinova pratila u stopu, pa čak i kada je imao odnose sa Biljićevom.

Činilo se da će ljubav Mikija Đuričića Nadežde Biljić trajati i nakon izlaska iz luksuznog kompleksa u Šimanovcima, međutim njihov odnos brzo je doživeo krah, posle čega je svako nastavio svojim putem.

Na društvenim mrežama pojavila se nedavno fotografija na kojoj Miki Đuričić leži u krevetu, a pored njega leži i za sada javnosti nepoznata žena, kao i Mikijev pas Žuta. U komentarima ispod fotografije došlo je do velike polemike, jer su svi želeli da saznaju ko je devojka koja leži pored Mikija.

Jedni navode da je to Mikijeva nova devojka zbog velike prisnosti, dok drugi smatraju da se ipak radi o njegovoj sestri. Da li je ova osoba član Mikijeve porodice ili se ipak radi o njegovoj novoj izabranici, vreme će pokazati.