NIŠTA NIJE DOBRO! Bivša zadrugarka ima PSIHIČKE PROBLEME – Hvala je PANIKA, stalno PLAČE! PRETEŠKO JE…

Situacija je ozbiljna.

Sara Reljić po izlasku iz „Zadruge“ ima ozbiljne psihičke probleme, usled kojih je hvata panika i počinje nekontrolisano da plače bez obzira na to gde se nalazi.

Naime, Pinkova zvezda je delovala prilično stabilno dok je trajao rijaliti i ničim nije pokazala da joj je teško ili da loše ponosi to što je devet meseci pred kamerama, ali izgleda da ju je tek sada snašlo sve ono što je čuvala u sebi.

Sara Reljić

– Sara se ponaša prilično čudno i jedva je prepoznaju svi njeni prijatelji i familija. Razdražljiva je, spremna da se posvađa i za najmanju sitnicu. Non-stop plače i ima napade panike, prilikom kojih je nesnosna. Ima sreće, pa je pored nje stalno Vojke, koji uspeva da je smiri kada joj se desi psihičko pucanje – kaže izvor blizak bivšoj zadrugarki.

Sara ima problem i sa apetitom, koji se totalno poremetio, koji se totalno poremetio, pa se neretko dešava da tokom celog dana ne stavi ništa u usta.

– Slošalo joj se na koncertu Jale i Bube, na koji je došla sa zadrugarima. Jedva je izdržala da se ne sruši na beton. I tada je plakala kao kiša, pa je ljudima koji su gledali delovala kao da se posvađala sa dečkom Vojketom, ali on ju je samo smirivao. Nisu ostali ni do pola koncerta, već su otišli kući – završava izvor.

Sara Reljić

Ni Sara nije porekla da je u lošem stanju i da je svesna da nije nešto u redu sa njom:

– Tačno je da stalno plačem  jer me na svakih 15 minuta hvataju napadi panike kada sam među ljudima. Ja imam sada te napade panike kada sam među ljudima i moram malo da se iskuliram.