JEDNA PROMENA: ‘Džoker’ napada Salcburg, beogradska tvrđava ne sme pasti!

Plan je da se protivnik zaustavi na sredini terena i da se preko brzonogih krila napadne defanziva austrijskog šampiona.

Plan je skovan, a dileme oko startnog sastava Crvene zvezde večeras od 21 čas protiv Salcburga u borbi za Ligu šampiona nema trener Vladan Milojević. Odrađena je detaljna analiza šampiona Austrije, vagano je i odlučeno kako saznaje HotSport da na scenu bude gurnut i „džoker iz rukava“. Prema poslednjem treningu, na kom su Delije ulile dodatnu snagu ekipi, očekuje se da pred praznim tribinama debituje Džonatan Kafu. Zbog ovako delikatnih zadataka je doveden Brazilac da kao u Ludogorecu „pleše“ i ruši protivnike. Nema snage za borbu do kraja, ali imaće napred pomoć Radonjića, Bena i Stoiljkovića, koji će igrati sa zaštitnom maskom zbog loma nosa.

Na srednini terena su bitne uloge Jovičića i Krstičića za „seču“ pas igre i dodavanja prema opasnom napadaču Daburu. Odbrana koja je prošle sezone igrala kao sat i bila temelj ekipe večeras je na ogromnom ispitu, a tu promena nema i igraće standardna četvorka na čelu sa golmanom Borjanom. Pre 13 godina Zvezda je igrala bez publike sa Bazelom i možda je večeras trenutak da se ispiše nova stranica istorije.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Savić, Degenek, Rodić – Jovičić, Kratičić, Kafu, Ben, Radonjić – Stoiljković.