KRAJ ISTORIJE: NI NJEGA više NEĆEMO gledati u reprezentaciji!?

Imao je drugačije planove, ali…

U iščekivanju zvaničnog objavljivanja spiska reprezentativaca od strane selektora Mladena Krstajića, a za predstojeće mečeve u Ligi nacija protiv Rumunije i Litvanije, u medijima se jedna po jedna, pojavljuju nove, iznenađujuće informacije.

Juče je odjeknula vest da na Krstajićevom spisku nema kapitena Kristal Palasa Luke Milivojevića, a novo iznenađenje usledilo je danas.

Naime, “Žurnal“ je došao do saznanja da za utakmice Lige nacija nije pozvan ni naš do sada standardni golman Vladimir Stojković!

Pretpostavlja se da i na taj način selektor želi da podmladi reprezentaciju i pruži priliku Rajkoviću i Dmitroviću da se nametnu, s obzirom da su do sada bili u drugom planu.

Međutim, utisak je da bi Stojković ovom odlukom mogao da bude neprijatno iznenađen, jer i pored poznih igračkih godina nije imao u planu da se povuče iz nacionalnog tima.

S tim u vezi podsetićemo na njegovu izjavu od 17. decembra prošle godine, kada je proglašen za srpskog fudbalera godine.

“Tek ulazim u najbolje golmanske godine. Što si stariji više dobijaš na kvalitetu“, poručio je Stojković, navodeći primere i Van der Sara, pa Bufona, a onda dodao:

“Na osnovu čega bih ja ustupio mesto u reprezentaciji nekom mlađem golmanu posle Svetskog prvenstva? Dok si najbolji treba da igraš, a ako to budem bio ja, braniću i posle Rusije. Ali, dobro, evo obećavam da ću se povući iz reprezentacije ako osvojimo Mundijal“, rekao je tada Stojke.

Biće tek zanimljivo šta će posle ovoga da kaže…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!