NEMA ODUSTAJANJA: Sergej IPAK ODLAZI iz Lacija!?

I Ronaldo je stigao u Seriju A, ali status Sergeja Milinković-Savića i dalje je jedna od tema koja intrigira italijansku javnost.

Čitavog leta, pa i nešto ranije, čitamo i slušamo najave spektakularnog transfera srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića.

Od potencijalnog transfera u Real za 150 miliona, pa interesovanja Juventusa, Milana… došlo se do najnovijih informacija po kojima će Srbin gotovo sigurno ostati u Laciju, uz znatno veću platu, od tri miliona evra godišnje.

Ali, dok se to ne ozvaniči, spekulacije u italijanskim medijima i dalje traju.

Ono što je danas tamo aktuelno, jeste priča da Juventus nije odustao od Milinković-Savića i da je dolazak Kristijana Ronalda samo odložio taj transfer za – narednu godinu.

Navodno, na tome se već radi, a ima informacija da je Sergejev menadžer Mateja Kežman u kontaktu sa “super agentom“ Žoržom Mendešom koji, kako se navodi, “ima jake veze u Juventusu posle realizovanih transfera Kansela i Ronalda ovog leta“.

Kao zaključak, Italijani ističu da je u ovom trenutku Juventus na “pol poziciji“ u trci za mladog vezistu Lacija.

A za to vreme, Sergej pokušava da se što pre vrati u formu iz prošle sezone, s obzirom da je na ovosezonskoj premijeri protiv Napolija bio daleko od tog nivoa, uz brojne kritike na njegov račun posle te utakmice.

Ono što bi moglo dodatno da začini celu ovu priču jeste činjenica da Lacio narednog vikenda (25. avgust, 18 časova) gostuje baš Juventusu, pa možete samo da zamislite kakve bi informacije tek mogle da uslede ako srpski vezista “eksplodira“ u tom meču i odigra onako kako ume…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!