ŠOK: TROJICA ZAVRŠILA reprezentativnu karijeru!?

Novi Krstajićev spisak nam je pokazao da su tri fudbalera najverovatnije završila reprezentativnu karijeru.

Mladen Krstajić je danas objavio spisak igrača na koje računa za sledeće dve utakmice reprezentacije Srbije, biće to mečevi u okviru Lige nacija gde se naš tim prvo u Litvaniji sastaje sa domaćinom, a potom na stadionu Partizana dolaze gosti iz Rumunije.

Spisak je svima privukao pažnju i to veliku, na njemu nema nekoliko igrača koji su bili okosnica tima, poput Luke Milivojevića od koga se i u budućnosti očekuje da bude član našeg nacionalnog tima.

Ipak, na spisku nema Duška Tošića (33), Branislava Ivanovića (34) i Vladimira Stojkovića (35).

Tošić je istakao po završetku Mundijala da će se rado odazvati pozivu, ali njega nije bilo od strane sadašnjeg selektora. Da li u njegovom slučaju to znači i kraj reprezentativne karijere? Možda on ima i najveće šanse od pomenute trojice.

Branislav Ivanović je na Mundijalu postao rekorder po broju utakmica u dresu sa nacionalnim grbom, odigrao je 105 utakmica za Srbiju, ali njegovo ćutanje nakon Mundijala i utakmice sa Brazilom navelo je novinare na mišljenje da je definitivno završio sa reprezentacijom. Činjenica da ga nema na ovom spisku govori u prilog tome. Ako dodamo i onu promenu kapitena pred Mundijal, biće vam sve jasnije.

Vladimira Stojkovića takođe nema na spisku, i on je već u poznim godinama, najstariji je od trojice pomenutih i izgleda da se Krstajić odlučio da konačno pruži šansu mladim golmanima, Rajkoviću i Dmitroviću, kao i Jovanoviću koji ima sjajnu sezonu iza sebe u Danskoj.

Da li su definitivno završili sa reprezentacijom? Jedva čekamo Krstajićevo obraćanje javnosti…

U slučaju da jesu, beskrajno im hvala za golove, uklizavanja, odbranjen penal Podolskom, sjajne odbrane…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!