SPREMNI DA UNIŠTE PARTIZAN: Bešiktaš DOVODI vezistu iz Sitija!?

Protivnik Partizana u baražu za plasman u Ligu Evrope, planira dve velike kupovine do kraja prelaznog roka.

Bešiktaš je ovog leta najbolje ostavio za kraj.

Do sada su otkupili ugovor Džermejna Lensa od Sanderlenda, angažovali napadača Umuta Najira, dok su kao slobodni igrači stigli mladi vezista Dorukan Tokož, talentovani napadač Guven Jaldžin i Čileanac Enco Roko, štoper iz Kruz Azula.

Očekuje se da uskoro angažuju jednog kvalitetnog golmana, sve se više šuška da bi na pozajmicu u njihove redove mogao da stigne Loris Karijus iz Liverpula, ali je jasno da se tu neće zaustaviti.

Naime, isplanirali su još dva pojačanja, želje kluba su fudbaleri Porta i Mančester sitija!

U pitanju su napadač iz Malija Musa Marega, koji je eksplodirao minule sezone u dresu „Zmajeva“, kao i engleski reprezentativac sa „Etihada“ Fabijan Delf.

Marega i pored odlične minule sezone od ovog leta trenira odvojeno i još uvek nije upisao minut u dresu Porta ove sezone.

Što se tiče Delfa, za njega je sve manje prostora na „Etihadu“, Benžaman Mendi se oporavio pa više neće imati prostora ni po levom boku u odbrani, dok su u veznom redu ispred njega Fernandinjo i Ilkaj Gundogan.

Sa ova dva transfera Bešiktaš bi bio neuporedivo jači, nadajmo se samo da ih neće realizovati do duela sa Partizanom u baražu za plasman u Ligu Evrope.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!