ARGENTINCI NA BRAZIL: DOSTA PROMJENA u TIMU!

Selektor Lionel Skaloni je napravio veliki broj promena u nacionalnom timu Argentine.

„Gaučosi“ su još jednom razočarali, Mundijal su završili u osmini finala, doduše ispali su od Francuske koja je kasnije osvojila turnir, ali je od starta planetarne smotre bilo jasno da nešto u ovoj reprezentaciji ne štima.

Selektor Horhe Sampaoli je naravno dobio otkaz po okončanju Svetskog prvenstva, a na njegovo mesto postavljen je Lionel Skaloni, bivši fudbaler, koji je obavljao ulogu Sampaolijevog pomoćnika.

Predvodio je Skaloni „Gaučose“ u dva prijateljska duela, savladali su Gvatemalu sa 3:0, da bi potom remizirali bez golova sa Kolumbijom.

Oba puta u timu nije bilo Lionela Mesija, koji je rešio da napravi pauzu od reprezentativnog dresa, a as Barse još uvek nije rešio da se vrati, što se i očekivalo.

Osim njega, na novom Skalonijevom spisku nema ni fudbalera PSŽ Anhela Di Marije, napadača Milana Gonzala Iguaina, napadač Sitija Kuna Aguera, veziste Sevilje Evera Banege, fale i Niko Gaitan, Enco Perez, Gabrijel Merkado, a nema ni golmana Vilija Kabaljera.

Kao lider ove nove selekcije ističe se napadač i kapiten Intera Mauro Ikardi, tu je i Paulo Dibala iz Juventusa i od njih bi trebalo očekivati da preuzmu glavne uloge u reprezentaciji.

Pozive su dobili i Valter Kaneman iz Gremija, Funes Mori iz Viljareala, Alan Franko i Fabrisio Bustos iz Independijentea, Renco Saravija iz Rasing Kluba, kao i Franko Vaskez iz Sevilje, Roberto Perejra iz Votforda, koji blista na startu Premijer lige, zatim Rodrigo De Paul iz Udinezea, ali i Eksekijel Palasios i Gonzalo Martinez iz Rivera.

PAKLENI TANDEM: OVAJ duo OPET ZAJEDNO!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!