BOAĆI SE NE ZADOVOLJAVA GRUPNOM FAZOM LIGE ŠAMPIONA: On MISLI da Zvezda može da napravi ČUDO!

Znam da igramo sa odličnim timovima, svi misle da će oni da prođu, ali na terenu kada sudija da znak za početak, trčimo 90 minuta dok se ne označi kraj

 

Napadač Zvezde Ričmond Boaći izuzetno je motivisan za mečeve Lige šampiona, a sudeći po njegovim izjavama u intervjuu za Žurnal, ima prevelike ambicije kada je u pitanju Zvezdino učešće u najelitnijem takmičenju, te se nada četvrtfinalu ili polufinalu.

– Liga šampiona je bio moj san kada sam bio dečak. Sećam se da sam rekao kao mali majici da ću jednog dana da igram polufinale ili finale Lige šampiona i da ću da postignem gol za pobedu. Ona je prećutala, ali sada se konačno san ostvaruje. Nadam se da ćemo da stignemo do četvrtfinala ili polufinala. Uvek verujem. Kada postane teško, Bog mi stvori način da postignem gol. Tako sam rođen – rekao je Boaći.

 

Na konstataciju da bi mnogi navijači bili presrećni trećim mestom u grupi C sa Napolijem, Liverpulom i PSŽ-om,

– Sigurno ćemo biti treći, ali moja želja je da budemo drugi ili prvi. Moramo da se molimo kako bismo to postigli. Ja ne čekam, nego verujem, kad želim nešto da ostvarim. Ne bih da budemo treći, hoću veći uspeh. Znam da igramo sa odličnim timovima, svi misle da će oni da prođu, ali na terenu kada sudija da znak za početak, trčimo 90 minuta dok se ne označi kraj. Svi su videli na Marakani protiv Arsenala kakvi smo bili. Igrali smo jednu od najboljih utakmica. Ko god dođe na ovaj stadion mora da bude spreman za nas.

 

Prva utakmica za Zvezdu je duel protiv Napolija na Marakani 18. septembra u utorak od 21.00. Boaći zna šta treba uraditi protiv Napolitanaca, kako bi Zvezda na kraju slavila.

– Napoli igra odličan fudbal, ima veliki posed lopte kao Barselona. Uvek žele da pobede i da biste se snašli protiv njih morate da budete precizni i agresivni. Samo to nam može doneti pobedu.

 

Direktni čuvari na tom meču biće mu Raul Albiol i Kalidu Kulibali, a napadač Zvezde ističe da ih ceni, ali da mu imena ne znače ništa.

– Poštujem ih, odlični su igrači i mnogo su postigli, ali ja verujem u to da na terenu svi igramo fudba. Ne gledam imena, radim što najbolje imem. Ako naprave greške, ja ću postići gol. Trener nam govori da ćemo da pobedimo ako svi budemo kao jedan – zaključio je Boaći.

 

JASAN KAO DAN: Tomić BEZ DLAKE na jeziku!?

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>