DA LI SU NA POMOLU KORENITE PROMENE U MANČESTERU: Njegov DOLAZAK će povući još PROMENA?!

Jasno je da su male šanse da svi ovi igrači završe u Junajtedu, nije problem novac, ali eventualni naslednik ima potpuno drugačije gledanje na probleme koje ima tim.

 

Novi pritisak na Murinja, i pored pobede pred odmor, niko ne veruje da će se dugo zadržati na klupi kluba. Danas engleski mediji tvrde da čak i ako preživi sezonu, novo lice na klupi „Đavola“ se zna, u pitanju je Zinedin Zidan.

Tabloidi su otišli toliko daleko da čak tvrde da je napravljena lista pojačanja uz koje bi Francuz transformisao tim.

Navodno, na njoj su pre svega vezni igrači i to Toni Kros koji bi želeo da napusti Real, Tijago Alkantara i Džejms Rodrigez iz Bajerna, kao i napadač Pari Sen Žermena, Edinson Kavani.

Naravno, neće svi oni stići u Mančester, ali priča se da bi Zidan želeo da izvuče najbolje iz Pogbe i da smatra da upravo novi igrači u veznom redu to garantuju, što bi moglo da znači da bi i mesto Nemanje Matića bilo pod upitnikom.

Sa druge strane teško je videti da bi Real prodao Kolumbijca kome pozajmica ističe na kraju ove sezone, ali bi sa Krosom situacija mogla da bude drugačija, ako Lopetegi nastavi da podmlađuje ekipu.

Izveštaji ne pominju promene u odbrani, izgleda da Zidan ne smatra da je to glavna boljka Murinjovog Junajteda.

 

SPORTSKA DISCIPLINA SE MORA POŠTOVATI: Uprava otpustila čak PETORICU prvotimaca!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>