DEGENEK ZAPALIO DELIJE: ŠTA OČEKUJE na derbiju!?

Temperamentni fudbaler crveno-belih otkrio kako se oseća pred meč sa Partizanom

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u nedelju od 19 sati igraju 158. Večiti derbi na stadionu Partizana u Humskoj, a kako to običn i bude, obe ekipe priželjkuju pobedu.

Vujadin Savić i Miloš Degenek čine stub odbrane Crvene zvezde, brzo su se uklopili i odlučno funkcionišu, a reprezentativac Australije će u nedelju (19 časova) debitovati u večitom derbiju.

– Derbi je nama najvažnija utakmica ove godine, kako zbog navijača, tako i zbog kluba. Velika je istorija između večitih rivala, derbi je derbi. Prvenstvo treba opet da se osvoji da bismo i sledeće godine igrali Ligu šampiona, tako da je nama Superliga primarni cilj. Spremićemo se najbolje što možemo da ostvarimo i cilj u nedelju, a to je pozitivan rezultat i da svi budemo srećni – rekao je Degenek.

Stamenog štopera posebno raduje maksimalan učinak i 21 osvojen bod iz sedam prvenstvenih mečeva.

– Lepo je što do sada nemamo poraz i što smo primili samo tri boda. Važno je da čuvamo mrežu i jako je bitno da imamo ritam trijumfa, voleo bih da tako nastavimo i u nedelju. Partizan je jako dobar tim koji saigrači i ja poštujemo. To je naš najveći rival i biće čvrsta i teška utakmica.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!