DELIJE PONOSNE: ZNATE li KOLIKO dugo Zvezda NE ZNA za PORAZ!?

Crveno-beli saopštili nestvaran podatak. Znate li koliko dugo Zvezda nije izgubila takmičarski meč?

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su u utorak sa Napolijem na startu takmičenja u Ligi šampiona i time nastavili neverovatan niz nepobedivosti.

Statistika kaže da ekipa Vladana Milojevića ne zna za poraz na 31 utakmici uzastopno, odnosno od 21. februara tekuće godine kada je izgubila od CSKA u Moskvi.

Bio je to revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope koji je moskovski klub dobio rezultatom 1:0, a svi se sećaju kakve su dve šanse u završnici tog meča propustili Aleksandar Pešić i El Fardu Ben.

Od tog momenta do 19. septembra prošlo je 210 dana. Zvezda je za to vreme odigrala 21 utakmicu u Super ligi, 9 u Evropi i jedan u Kupu, a da pritom nije doživela nijedan poraz!

U prvenstvu je ostvareno 20 pobeda, u Evropi četiri, a sve ostalo su remiji. Na sve ovo dolazi podatak da je Zvezda otvorila novu sezonu u Super ligi sa maksimalnih sedam pobeda i gol razlikom 22:3 što je najbolji početak jednog našeg kluba u istoriji Super lige.

Narednu utakmicu Crvena zvezda igra u nedelju protiv Partizana. Biće to 158. međusobni okršaj „večitih“ u prvenstvu i prilika da crno-beli pokazu gde su trenutno u odnosu na najvećeg rivala.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!