DELIJE U ŠOKU: Milojević BEZ PETORICE!?

Crveno-bele očekuje neugodno gostovanje u Kruševcu tri dana nakon što su u 158. „večitom“ derbiju uspeli da izvuku bod.

Aktuelni šampion Srbije potpuno je podbacio u 158. „večitom“ derbiju ali je i pored slabe partije tim Vladana Milojevića uspeo da ostane neporažen.

Bura zbog Zvezdinog izjednačujućeg gola još uvek se nije stišala, ali u taboru crveno-belih moraju da se okrenu narednim bitkama.

Već danas Zvezdu čeka neugodno gostovanje u Kruševcu. Radi se o odloženoj utakmici 5. kola Super lige Srbije koja je trebalo da bude odigrana sredinom avgusta, ali je pomerena zbog obaveza crveno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Vladan Milojević će danas u Kruševcu odmoriti petoricu startera, a upitan je i nastup Nikole Stojiljkovića koji je derbi preskočio zbog povrede.

Gostovanje u Kruševcu preskočiće Vujadin Savić, Milan Rodić, Nenad Krstičić, Marko Marin i Ričmond Boaći, tako da su put Kruševca krenuli igrači kojih u poslednje vreme nije bilo ni u protokolu za takmičarske mečeve.

Za Kruševac su juče krenuli Milan Jevtović, Dejan Meleg, Rašid Sumaila i Stefan Hajdin, a evo kako bi danas mogla da izgleda startna postava crveno-belih.

Crvena zvezda: Borjan – Stojković, Degenek, Babić, Gobeljić – Jovančić, Jovičić – Ben, Ebisilio, Simić – Pavkov;

Utakmicu u Kruševcu sudiće arbitar Zoran Široki sa pomoćnicima Matijom Olajoš-Nađom i Svetozarom Živinom.

Meč počinje u 18 časova i 30 minuta, a direktan prenos obezbeđen je na prvom programu televizije Arena sport.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!