DERBI KOLA: TRENER trazi MAKSIMUM!

Krećemo u taj brzi ritam, težak raspored utakmica ali moramo izgraditi timski duh – rekao je trener košarkaša Cedevite.

Trener košarkaša Cedevite Sito Alonso rekao je da je Partizan mlad tim, pun energije, i istakao da njegova ekipa u predstojeći meč u ABA ligi mora da uđe energetski maksimalno, s jakim intenzitetom.

– Vrlo važna utakmica za nas, posebno jer smo naporno radili mesec i po dana. U fokusu je, uz važnost utakmice, i činjenica da želimo da izgradimo ekipu, pa i nakon nje moramo vredno da treniramo. Krećemo u taj brzi ritam, težak raspored utakmica ali moramo izgraditi timski duh – rekao je Alonso.

– Partizan mi se čini kao ekipa puna energije, posebno zbog dosta mladih igrača. Jaki su na poziciji organizatora igre, sa Nikolićem i Pejdžom, takođe i na centarskoj poziciji sa Gagićem i Lendejlom… Kažem, teška utakmica, dobro su igrali na ABA Super kupu, tako da moramo u susret ući energetski maksimalno, s jakim intenzitetom i vrlo čvrsto, uz, verujem dobru podršku s tribina Doma sportova – rekao je Alonso.

Cedevita i Partizan su do sada odigrali 13 utakmica u Zagrebu u regionalnoj ligi, a crno-beli su upisali samo jednu pobedu.

„Partizan ima stvarno dobru ekipu. Ostao je neki kostur od prošle godine. Mislim da će biti jako neugodni, ali i dalje verujem u naš kvalitet. Mislim da će, ako budemo sto odsto koncentrisani i ako damo sve od sebe, pobeda otići na našu stranu“, rekao je košarkaš Cedvite Andrija Stipanović.

Utakmica se igra sutra od 20.00 u zagrebačkom Domu sportova.

FINALE TURNIRA: TROFEJ moze i u EX YU!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!