GROBARI U TRANSU: Uprava Partizana UGASILA Zvezdu!?

Dan posle derbija, potpredsednik Partizana žali što druga tema nije u prvom planu…

Posle 158. derbija, u Partizanu mogu da budu veoma zadovoljni igrom ekipe Zorana Mirkovića, ali nikako konačnim rezultatom (1:1).

Crno-beli su odigrali najbolju utakmicu u sezoni, ali kao i protiv Plzena zimus u Humskoj, ili nedavno Bešiktaša, još jednu odličnu predstavu pred svojim navijačima nisu uspeli da krunišu pobedom. U sve tri pomenute utakmice, rezultat je na kraju bio – 1:1.

Ipak, ova poslednja izazvala je mnogo bure zbog toga što i dalje ne postoji snimak koji nedvosmisleno može da pokaže da li je Zvezdin izjednačujući gol bio regularan, već navijači izvode nekakve svoje “proračune“.

Na tu temu danas je u izjavi “Novostima“ progovorio i potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, a sve to je uporedio sa “crtanim filmom“.

“Problem linija u našim derbijima me podseća na crtani film sa uvlačenjem i izvlačenjem linija, sve u zavisnosti od potrebe. Žao mi je što se u danu posle derbija više bavimo temom gola Crvene zvezde nego izvanrednom igrom Partizana“, istakao je Vuletić.

On je takođe skrenuo pažnju i da je na konferenciji za medije posle meča trener Partizana Zoran Mirković naglasio da sa svoje pozicije nije mogao precizno da vidi da li je gol zaista regularan, dok je trener Zvezde Vladan Milojević odmah ustvrdio da je “gol čist kao suza“.

“Ako postoji i najmanja sumnja u regularnost, takav gol se ne priznaje, ali eto…“, dodao je Vuletić.

A na celu priču o izjednačujućem golu, potpredsednik Partizana se nadovezao ironičnim opaskama na račun Crvene zvezde i njenog učešća u Evropi ove sezone.

“Igrali smo sjajan, evropski fudbal protiv učesnika Lige šampiona, koji je sada odigrao za nijansu manje bojažljivo nego protiv Napolija. Shodno tome, čudi me da naslovi posle utakmice nisu bili na primer: ‘Bravo hrabra Zvezdo’.

Ta Zvezda koja se toliko veliča je, da podsetim, ovog leta dobila tri od devet utakmica u Evropi“, istakao je Vuletić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!