HAOS NA AUTOKOMANDI: Delije OKUPIRALE blagajne kao nekad!

Pogledajte trenutnu sliku ispred našeg najvećeg stadiona.

VELIKANE ČEKA GROTLO: Rasprodat STADION!

Redovna prodaja karata počinje 11. septembra, a danas je počela prodaja karata za vlasnike članskih karata i oni će danas u periodu od 10 do 18 časova imati priliku da kupe kartu po povoljnijoj ceni.

„Svi članovi sa izmirenim članarinama imaju pravo preče kupovine, dok vlasnici sezonskih ulaznica imaju i popust od 50%. Prilikom kupovine, neophodno je da članovi kluba, osim ličnog dokumenta, na uvid predaju člansku, a vlasnici sezonskih ulaznica i člansku i sezonsku kartu“, piše na sajtu Crvene zvezde.

Nije to kraj povoljnostima.

Svi zainteresovani mogu postati članovi kluba tako što će kupiti člansku kartu u prostorijama na zapadnoj tribini stadiona „Rajko Mitić“ radnim danima od 10 do 18 časova. Ni to nije sve, davaoci krvi u poslednjoj akciji „Crveno-bela krv“ mogu zameniti dobijeni vaučer za kartu za južnu tribinu.

Klub je doneo odluku i da nagradi one koji nemaju članske karte i sezonske ulaznice, a bili su na utakmicama Super lige, imaju pravo preče kupovine tako što će doneti na uvid ulaznicu sa neke utakmice ove sezone iz domaćeg takmičenja.

Da podsetimo, puna cena paketa je sledeća:

sever i jug – 7500 dinara
istok – 15000 dinara
zapad bočno – 15000 dinara
zapad centar – 18000 dinara.

TOPLA DOBRODOŠLICA: ŠTA je Milojević PORUČIO Marinu!?

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!