ILIEVA POGODILA IZJAVA MRKELE: U celoj priči nalazi se i Terzić?!

Kako smo i navikli od njega, sportski direktor Partizana uz dosta emocija prokomentarisao i najnoviji derbi, s posebnim akcentom na omalovažavanja koja su crno-beli trpeli uoči sinoćnje utakmice.

 

Iako su od mnogih bili unapred prežaljeni, fudbaleri Partizana odigrali su sinoć najbolju utakmicu od početka sezone u Superligi, bili nadomak pobede nad “večitim rivalom“, ali su na kraju morali da se zadovolje samo bodom na svom terenu (1:1).
Dan posle, sportski direktor crno-belih Ivica Iliev istakao je da je ponosan na svoje igrače, pogotovo zbog brojnih kritika koje su trpeli i potcenjivačkih komentara na njihov račun, a što je prethodnih dana stizalo sa različitih strana.
Zbog toga je u izjavi za “Telegraf“ upitao i “kvazipartizanovce“ šta sada imaju da kažu.
“Voleo bih da se sada jave ti ‘dežurni kritičari’, ti što kao kunu u Partizan, a naše igrače nazivaše nedavno pogrdnim imenima. Čak i deo medija koji je do juče kritikovao i ‘aminovao’ omalovažavanje momaka koji im ništa nisu skrivili – sada hvale“, izjavio je, između ostalog, Iliev.
Iliev, ipak, veruje da Mrkela nije baš tako mislio…
 
“Bilo mi je jako žao i teško kada sam pročitao tu izjavu Mitra Mrkele. To je čovek koga veoma poštujem, neko ko je bio fantastičan igrač i ko je sjajan funkcioner.
 
Mita ima 30 godina uspeha u fudbalu, ali nedopustivo je da onakvim rečnikom omalovažava igrače rivala, jer i sam je nekada bio igrač.
 
Ipak, ne verujem da su to Mrkeline reči, verovatno je samo izvršilac onoga što je ‘glavni režiser’ zamislio. Mislim, naravno na – Zvezdana Terzića“, zaključio je Iliev.
http://maxsport.today/2018/09/mnogo-slicnosti-izmedju-ovih-derbija-medjutim-jedna-razlika-postoji/
<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>