IPAK NIŠTA OD TRANSFERA: Vezista oko kojeg se OTIMAJU Real, Barselona, Totenhem, Inter, Arsenal, Roma, ipak ne želi da NAPUSTI tim u kojem trenutno nastupa?!

Možda i ime koje smo najčešće čuli u transfer spekulacijama, nakon okončanja prelaznog roka.

 

Preneli smo juče da je trener madridskog Reala Julen Lopetegi tokom reprezentativne pauze obavio razgovor sa vezistom Porta Ektorom Ererom, sa kojim je i sarađivao na „Dragau“.

Mediji spekulišu da je Španac pokušao da ga ubedi da se narednog leta preseli u Madrid, gde bi stigao i kao slobodan igrač, kako ima ugovor sa Portom do kraja sezone.

Za sjajnog Meksikanca interesovanje su pokazali i Arsenal, Totenhem, Barselona, Roma i Inter, ali njegov agent prenosi da Erera neće menjati sredinu, makar ne u januaru.

Dakle, vezista će do kraja sezone sasvim sigurno ostati na „Dragau“, ali je veliko pitanje gde ćemo ga gledati naredne takmičarske godine.

Možda ga je Lopetegi već ubedio, više ćemo znati svakako u prvom mesecu naredne godine, kada će po Bosmanovom pravilu, Erera moći da pregovara sa zainteresovanim stranama.

 

SRBIJA POVELA: Laslo Đere pobedio u PRVOM meču BARAŽA!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>