IZNENADILI GLEDAOCE: Crvena zvezda-Napoli IPAK na RTS-u!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!“ rel=“noopener“ target=“_blank“>Za mnoge neočekivano, ali mnogi će se i obradovati… Ipak, postoji i još jedno iznenađenje, a tiče se trajanja snimka utakmice.

Radio-televizija Srbije sinoć nije direktno prenosila utakmicu sa stadiona “Rajko Mitić“ između Crvene zvezde i Napolija, pošto je prava TV prenosa otkupila TV Arena Sport.

Meč prvog kola Lige šampiona, premijerni za srpskog šampiona posle dugog odsustva sa elitne evropske scene, završen je bez golova, 0:0, a ljubitelji fudbala su na “Areni“ mogli da vide višečasovni program posvećen ovoj utakmici.

Prijatno iznenađenje bio je i Dejan Stanković u ulozi jednog od komentatora utakmice, ali mnogi su sinoć bili i nezadovoljni jer nisu bili u prilici da gledaju TV prenos Zvezdine istorijske utakmice.

Za sve njih, RTS je danas obezbedio snimak meča između Crvene zvezde i Napolija, a početak je najavljen za 16 časova na RTS 1.

Ipak, na osnovu programske šeme objavljene na sajtu RTS, jasno je da je u pitanju skraćeni snimak u trajanju od 60 minuta, pošto je za 17 časova predviđen Dnevnik.

Dodajmo još da će na istom kanalu ljubitelji fudbala večeras od 20:55h moći da gledaju direktan prenos utakmice između Real Madrida i Rome, takođe u okviru prvog kola Lige šampiona.

ŠPANCI U ČUDU: Ovo nisam video NIGDE u svetu, samo na Marakani!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!