JUVENTUS NEĆE KOMENTARISATI: Ronaldo OPTUŽEN zbog navodnog SILOVANJA?!

Sad sve zavisi od Amerikanaca…

 

Priča nije nova, ali sada je progovorila devojka, Katrin Majorga. Svojevremeno je „Bild“ doneo priču, bez navođenja imena, po kojoj je Ronaldo platio da se čitav slučaj zataška, navodno je suma bila blizu 400 000 evra.

Sve se navodno desilo 2009. kada je Portugalac malo posle potpisa za Real bio na odmoru u Las Vegasu. Ketrin tvrdi da je silovana u hotelskoj sobi.

Ona je iznela detalje čitave priče, da je vrištala i da je jasno stavila do znanja da ne želi seks, a da su u sobi, uz Kristijana bili njegov rođak i šurak.

„Špigel“ je probao da čuje Ronaldovu stranu priče, no njegovi advokati su odbili da komentarišu.

Advokat devojke Mark Stoval je rekao italijanskim medijima da je Ketrin plaćena da ćuti, ali da su je uhvatili „na brzinu, i da je bila labilna“, kao  i da se nada da će sud ponovo otvoriti slučaj, iako je njihova molba odbijena.

On takođe tvrdi da ima e-mail od Ronalda u kome on poriče da je Ketrin silovao i da je ona pristala na seks.

Sve u svemu, videćemo šta će se desiti, da li je ovo pokušaj iznude, ili će sud u Nevadi uvažiti žalbu i otvoriti ponovo slučaj.

Sinoć su Kristijanovi advokati najavili tužbu protiv „Špigela“, Juventus koji će večeras igrati derbi protiv Napolija je odbio da komentariše čitavu stvar.

Sama Ketrin kaže da nije obavezna da ćuti, iako je uzela novac.

„Imala sam ogromne probleme, silovao me je, kriv je. Krivim i sebe što sam potpisala taj dogovor i uzela novac, ali ne osećam se obaveznom više da ćutim“
, rekla je Amerikanka za nemački list.

 

PARTIZANOVO DETE: Ipak se UGLEDAO na Zvezdaša!?

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!