JUVENTUS SE OGLASIO: Srpskog reprezentativca su PRECENILI?

Stara dama se okreće drugim igračima.

 

Sergej Milinković-Savić je tokom leta bio jedan od igrača o čijem se transferu najviše pričalo. Spisak velikana koji su bili za njega zainteresovani bio je poduži, ali je na kraju srpski reprezentativac ostao i dalje u Laciju. Kao najverovatnije destinacija za Milinković-Savića spominjao se Juventus od trenutka kada je torisnki klub shvatio da Mančester Juanjter neće pustiti Pol Pogbu.

 

Međutim, italijanski mediji sada pišu da u Juventusu tvrde da je SMS precenjen, iako Masimilijano Alegri i dalje smatra da bi klub trebalo da pregovara sa predsednikom Lacija Klaudijom Lotitiom jer je Milinković-Savić pojačanje za klub, ali Juve neće pregovarati sa Lotitom.

 

 

Juventus smatra da je 150 miliona evra koliko Lacijo traži za SMS-a nerazumna cena i da on ne vredi toliko jer nije mnogo toga pokazao na Svetskom prvenstcu u Rusiji i u Ligi šampiona. Stara dama ne bi dala čak ni 100 miliona koliko je plaćen Ronaldo, već su spremni da plate najviše 90 miliona koliko su pre par godina platili Napoliju za Iguaina. U međuvremenu bi Sergej trebalo da potpiše novi, petogodišnji ugovor sa Lacijom, ali to ne znači da neće biti prodat.

 

DRASTIČNA PROMENA: Azar REŠIO da ovo više nikada NE URADI!

 

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!