KO OTPADA SA SPISKA: Milojevć JASAN pred derbi!

Ne priznaje trener Zvezde umor i istrošenost.

Utakmica protiv Partizana je možda najvažnija u sezoni za Crvenu zvezdu, prema rečima Vladana Milojevića.

„Igramo večiti derbi, svi dobro znamo i mnogo puta smo pričali da je derbi sasvim posebna utakmica. Ona se i u prvenstvu izdvaja kao utakmica koja ima poseban značaj i više je od ta tri boda koja donosi kao i ostale utakmice. Ja sam i ranije govorio da nam je prvenstvo prioritet. Ova utakmica je možda i najvažnija u prvenstvu i tako je gledamo i tako se spremamo“, rekao je Milojević novinarima.

Sportska javnost je složna u oceni da je Zvezda favorit.

„Verujte mi da nema favorita u ovakvim utakmicama, to se pokazalo u prošlosti, pokazaće se i u budućnosti. U ovakvim utakmicama nemate ni prednost domaćeg terena i reč derbi sama dovoljno govori. To je derbi i tako je treba gledati, to da li je neko favorit ili nije, kakva je forma – to ne pije vodu. Utakmica koja će imati nepredvidiv tok. Hajde da ostavimo da vidimo posle derbija kako će sve to da izgleda“, rekao je Milojević.

On je kazao da je kadrovska situacija „sasvim okej“, ali da ima malo problema sa Stoiljkovićem, dok će dvojica stranaca morati da ostanu van protokola zbog propisa Super lige.

„Sutra ćemo videti za koga ćemo se opredeliti. Na moju žalost, propisi su propisi. Ali, ne samo stranci, imam u rosteru mnogo dobrih igrača, ali oni to znaju i drago mi je da su svesni da ne mogu svi da igraju. Voleo bih da su svi tu, ali pravila su pravila“, rekao je trener šampiona Srbije.

Plašite li se možda emotivne ispražnjenosti posle utakmice sa Napolijem?

„Nemam čega da se plašim ili ne plašim, moramo da budemo naviknuti na sve to. Kad igrate narednu utakmicu sve se poništava. Napoli je završen, najbitniji je Partizan i svaka naredna utakmica. Ovo nam je najbitnija utakmica u sezoni, tako je gledamo, nema psihičkih ili fizičkih napora. Kod profesionalaca je kao kod specijalaca, moraju da ignorišu bol. Ne priznajemo umor“, rekao je Milojević.

Trener Zvezde je, kao i trener Partizana u petak, rekao da je nemoguće predvideti kakav će se derbi gledati.

„U takvim utakmicama ne možete ništa da predvidite, bilo bi iluzorno da tako nešto kažete. Šta god da vam kažem, neću biti u pravu“, rekao je Milojević.

Trener je rekao da ima još „par dilema“ oko sastava, a na molbu novinara da kaže nešto više o Partizanu, odgovorio je kratko: „Ne mogu da vam kažem ništa“.

OVO SVE ZANIMA: Evo da li Terzić DOLAZI u Humsku!

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!