MAČVAN OPET POVREĐEN: Evo kako on gleda na POVREDU koja mu se dogodila!

Srpski krilni centar i zamenik kapitena ‘orlova’ Milan Mačvan oglasio se posle nove teške povrede koja mu je ugrozila karijeru.

 

Posle duge pauze zbog povrede kolena Milan Mačvan se vatio na teren, a onda je ponovo povredio koleno i sada će na novu dugu pauzu. Košarkaš Bajerna se javnosti obratio preko tvitera, a mi ‘pismo’ prenosimo u celosti.

– Ovo je sigurno najteži trenutak u mojoj karijeri ali na njega gledam kao na izazov, a njih je do sada bilo dosta i znam kako da se nosim sa njima. Nadam se da ću brzo na teren a do tada očekujem da ću sa vama moći da podelim lepše vesti.

 

– Izuzetno je teško opisati osećaj posle druge povrede u sedam meseci, nažalost opet moram na operaciju koja će biti u utorak u Insbruku. Hvala svima na velikoj podršci, pogotovo porodici, prijateljima i Bajernu. Hvala i ostalima koji su našli vremena da nazovu ili da pišu – napisao je Milan Mačvan.

 

 

ZBOG UVREDA ODUZET JOJ GEM: Serena priča JEDNU priču, njen trener DRUGU!

 

<strong><a href=“https://www.facebook.com/maxsport.rs/?fref=ts“ target=“_blank“>LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!</a></strong>